Stiahnite si zadarmo

Presný návod na OCHRANU PEŇAZÍ pred infláciou

Čo spraviť v prípade, keby Vám banka chcela zmraziť Váš bežný účet z dôvodu krízy. Stiahnite si návod, je to zadarmo…

Som expert na investície a patrím medzi vyhľadávaných nezávislých odborníkov na investičné poradenstvo. Zameriavam sa na konzervatívnu správu a zhodnotenie majetku svojich klientov. Disponujem portfóliom regulovaných investičných nástrojov, ktoré je momentálne najširšie na trhu.

Čo nájdete v Ebooku?

  • Ako neprísť o výnosy z investícií?

    Ako si odložiť svoje financie na bezpečné miesto. Ukážem Vám rokmi overenú cestu ako ochrániť vaše peniaze pred infláciou. Oboznámim Vás s doposiaľ nevypovedanými pravdami o inflácii a spôsobmi ako ich viete využiť vo svoj prospech.

  • Spoznáte možné dopady inflácie na Vaše financie a ako ich ochrániť tak aby ste na tom ešte aj zarobili.

    Viete získať náskok pred ostatnými, ktorý sa boja o svoje zajtrajšky, keď prídu o svoje peniaze.

  • Ukážem Vám rozdiel medzi investičným špecialistom a špekulantom. Získate vedomosti o najcennejšej komodite sveta.

    Dozviete sa informácie, ktoré iný hľadajú dlhé hodiny na internete alebo sa dlhé roky učia.

Moje referencie

Tamás je expert na investice, a patří k vyhledávaným nezávislým odborníkům na investiční poradenství. Jeho doporučení na investování jsou stabilní a ověřené s fixním výnosem. Při správě Vašich financí se můžete spolehnout na jeho diskrétnost, zodpovědnost a korektnost.

Veronika lencová

LION

Pán Iliáš mi veľmi pomohol v riešení pomerne komplexnej situácie. Netlačil mi produkty, ale aktívne počúval a hľadal riešenie mojich problémov. A aj našiel... Po krátkom čase som mal všetko vyriešené a ušetril mi aj veľké množstvo peňazí. Vrele odporúčam, bez najmenšieho zaváhania...

Radovan Wagner

PMP

Pracoval som s Tamasom na projekte tvorby webu pre jeho podnikanie par rokov dozadu. Co som mal moznost pozorovat, tak vo svojej oblasti je velky profesional s poctivym zaujmom o pomoc klientom a velkym prehladom o produktoch na financnom trhu.

Alexander Botev

IT Project manager

Zadajte svoj e-mail, na ktorý Vám pošlem Ebook zadarmo

Ebook
Vaše osobné údaje sú v bezpečí a budú spracované podľa zásad ochrany osobných údajov. Stlačením tlačidla dávate súhlas s týmto spracovaním. Súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačidlo „Odhlásiť sa“ v každom zaslanom e-maile.